Nybörjarkurs 13-14april

Den här kursen vänder sig till Dig som aldrig har målat tidigare men gärna vill komma igång. Inga förkunskaper krävs Vi kommer att prata om lite grundläggande kunskaper såsom pigment papper samt penslar men vi kommer väldigt snart att kasta oss in i pigmentens härliga värld. Du kommer att få måla mycket och demonstrerar en massa och vägleder dig individuellt.

På den här kursen så ingår allt. kom som Du är ( i oömma kläder) och Du får låna färger och penslar.Ett stort akvarellpapper ingår, skulle det inte räcka så finns det papper att låna.

Vi använder oss av Winsor and Newtons färger – samma som jag använder – och jag gör iordning en rejäl akvarelllåda som är identisk för alla kursdeltagare. Denna (påfylld) inklusive penslar går sedan att köpa loss vid kursens slut för 1200 kronor.

Behöver Du hjälp med boende så har jag lösningar. Maila mig så berättar jag mer. anna@gallerivonelern.se

Välkommen!

DEN HÄR KURSEN ÄR FULLTECKNAD, MEN DET FINNS NÅGRA PLATSER KVAR PÅ FÖLJADE HELGS KURS. Annars så går det bra att sätta upp sig på reservlistan alt. höra av sig om sitt intresse då blir det troligen ett kurstillfälle till.

Anmäl dig till denna kurs

Det är busenkelt att anmäla sig till våra kurser. Fyll i detta formulär och vi kommer att förse er med löpande information.