Aktuella kurser

2023 års kursdatum är satta!

VÄLKOMMEN PÅ KURS HOS MIG!                                               

Nu firar jag fem år som kursgivare i min egna lokal, Galleri von Elern, belägen i det lilla fd stenhuggarsamhället Kämpersvik, mitt emellan Grebbestad och Fjällbacka i norra Bohuslän.

Själv älskar jag att gå på kurs och det har blivit oräkneliga, bl a på  på närbelägna Gerlesborgsskolan.Den glädjen som jag känner när jag går på kurs vill jag också förmedla till er.

Det är så otroligt roligt och givande att få handleda alla glada akvarellister. Man kan måla akvarell på så himla många olika sätt  och jag försöker att ge er alla mina tips och tricks och                   ”pusha” er att våga gå ett steg längre än tidigare.                                              

På min kurser får Ni individuell handledning och varje dag gemensam genomgång .Vi pratar om hur man kan gå vidare i bilden för att få den mer intressant. Varje kurs startar med en  genomgång om pigmentens särart ,olika papper samt penslar.

 

2023 års kurser

 

  • 24-26 februari – Kust och hav. 4900kr
  • 17-19 mars – Experimentell akvarell 4900kr
  • 11-14 maj- Blomstermåleri 5300kr
  • 5-6 juli – Nybörjarkurs 3600kr
  • 8-10 – september Kust och Hav 4900kr

                                  

Är ni en grupp som trivs att måla tillsammans och träffas regelbundet? jag har möjlighet att skräddarsy ett program för er med kurs inklusive luncher och fika samt boende. maila till anna@gallerivonelern.se för en dialog.

 

Datum:

Sista anmälningsdag:

Pris:


På samtliga kurser ingår demonstrationer, individuell handledning, för- och eftermiddagsfika, lunch och frukt samt ett stort akvarellpapper. På mina nybörjarkurser så får ni låna färger och penslar.

• Anmäl dig här

Pågående utställning

Pågående utställning hos Osteopat Linda Gerhardt

• Se öppettider