Aktuell utställning

Pågående utställning hos Osteopat Linda Gerhardt

Under hösten 2002 och fram till i mitten av februari 2023 så har jag många akvareller, såväl inramade som inramade hängandes hos duktiga osteopat-Linda i hennes fina mottagning vid Stallgården nära Rotviksbro utanför Uddevalla.

Här kan man kombinera en nyttig behandling samtidigt som man kan ta del av mina alster. NärLinda inte har behandling är ni välkoman in att ta del av utställningen. Linda har även en del av mina produkter till salu.

Välkomna!

Hyr till fest eller föredrag

Hyr mitt utställningsrum för den lilla festen som är för stor för att ha där hemma eller för föredraget där ni vill ha en spännande miljö. I lokalen får det vistas max 50 gäster. Det finns en del bord samt stolar att låna. Längs ena långsidan ligger köksdelen, med en generös yta att duka upp en buffé på, kylskåp, induktionshäll samt diskmaskin finns. jag har 10 bord att låna ut, samt en del stolar. behöver man mer, går det att hyra från Samhällsföreningen Framåt
Hör av er vid intresse så kan vi säkert komma på något tillsammans.

Information

Max 50 personer. Handikappanpassat badrum och lokal.

Det finns kyl och induktionsspis, diskmaskin samt möjlighet att låna stolar och bord.

En generös yta att duka upp buffén på.

Vill du ha utställning i galleriet?

I framtiden kommer det att finnas möjlighet till att ställa ut i galleriet, då en jury beslutar vilka som kommer med.

Tidigare utställningar

separatutställning på Vann sommaren 2019

maj-augusti 2019

Sommaren 2019 höll jag en separatutställning på Vann.

Akvarellsalong i Avignon

November 2016

i november 2016 var jag en av 20 nordiska konstnärer, som representerade Nordiska Akvarellsällskapet i Avignon, Frankrike.

Vilken ära!

jag åkte dit till öppningen och det var många olika aktiviteter inlagda, bl a work-shops, samt besök där man bryter jorden som man använder när man blandar pigment! Så vackert.

Många nya kontakter knöts.

Hoppas på fler tillfällen i framtiden